Μπαρτσελονα Παρι 1-4 - Champions League Dielyse Thn Mpartselona H Pari Sen Zermen 1 4 Sooy A8lhtika Eidhseis - Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′.. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Το χατ τρικ του εμπαπέ. * ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16. Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ.

Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία.

Champions League Liberpoyl Kai Pari Exoyn To Prwto Logo Apenanti Se Leipsia Kai Mpartselona Binteo
Champions League Liberpoyl Kai Pari Exoyn To Prwto Logo Apenanti Se Leipsia Kai Mpartselona Binteo from eleftherostypos.gr
Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Νέο πέναλτι κατά των πειραιωτών, νέα απόκρουση του ρομπέρτο. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι!

Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Το χατ τρικ του εμπαπέ. Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ. Το χατ τρικ του εμπαπέ. Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης.

Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 O Mpape Skotwse Toys Katalanoys Binteo
Mpartselona Pari Sen Zermen 1 4 O Mpape Skotwse Toys Katalanoys Binteo from media.enikos.gr
Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου.

Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Το χατ τρικ του εμπαπέ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Οι κανονιέρηδες έχουν βάλει στο μάτι βασικό άσο των πρωταθλητών. Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από.

Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Οι κανονιέρηδες έχουν βάλει στο μάτι βασικό άσο των πρωταθλητών. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

Mpartselona Pari Sen Zermen H Spoydaia Apokroysh Toy Ter Stegken Kai Neo Tsaf Video
Mpartselona Pari Sen Zermen H Spoydaia Apokroysh Toy Ter Stegken Kai Neo Tsaf Video from www.enwsi.gr
Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου.

Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι!

Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Οι κανονιέρηδες έχουν βάλει στο μάτι βασικό άσο των πρωταθλητών. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ.

Ο μόνος που μπορούσε να σταματήσει τον γάλλο ήταν ο τερ στέγκεν, με τον μπαρτσελονα. Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι!